Juttuja

Rakentelut

Tykkään rakennella gerbuille esim. tasoja, kansia ja terrojakin. Väiverkkoja ei muuten oikein saa kunnollisia ja juuri oikeankokoisia, jos ei itse rakenna.
Valmistuin 2013 eläintenhoitajaksi. Opinnäytetyönä tein kotisivut pleksisen terran rakentamisesta. Ohjeet terran rakentamiseen löytyy nykyisin lyhennettynä versiona gerbiiliyhdistyksen sivuilta. Hyvän liiman löytäminen on nykypäivänä ongelmana terrojen rakentelussa. Vinkatkaa, jos löydätte liiman, joka pitää pleksit yhdessä.   

Näyttelyreissut

Kyllä sitä on ollut kaikenlaisia näyttelyreissuja. Välillä junalla ja välillä autolla. Voi sanoa, että hauskaa on kyllä ollut tämän harrastuksen parissa. On auttanut jaksamaan sitten töissä, kun on ollut mitä hymyssä suin muistella. Hotelleja ei olla näyttelymatkoilla käytetty, ihan senkin vuoksi, että gerbiileiden ei tarvitse olla pitkiä aikoja boxeissa. Näyttelyreissulle lähetään yleensä keskiyöllä ja tullaan takaisin seuraavana yönä.

Valokuvaus

Valokuvaus on yksi harrastuksistani, nykyisin sille on vaan jäänyt vhemmän aikaa. Alkuvuosina filmirullaa kului reippaasti ja kun kuvat eivät aina kyllä ihan onnistuneet... Digiaikaan kuvia on valtavasti, niitä on läppärillä, muistitikuilla ja kännykässä. Suunnitelmissa olisi repiä aikaa jostain, että ehtisi valokuvata gerbiileitä kunnolla, eikä vaan räpsiä.


© 2020 Marjaana Rantakallio - Kuvia ja tekstiä ei saa kopioida!
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!